SG.hu

Egy éven keresztül csapott be vásárlókat az interneten

Telefonokat, GPS-eket és karórákat árult az interneten V. István 2013 és 2014 októbere között. A férfi minden esetben előre kérte a termékek vételárát, az árut viszont nem küldte el a vevőnek.

A sértettek, miután hiába várták a rendelésüket, megpróbálták felvenni a kapcsolatot az eladóval, de nem válaszolt sem a telefonhívásokra, sem az e-mailekre. V. István a gyanú szerint egy év alatt 38 sértettet csapott be ezzel a módszerrel. A férfit 2014. július 24-én hallgatták ki gyanúsítottként a dorogi nyomozók, melynek során elismerte a bűncselekmény elkövetését.

V. István ellen csalás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, melyet 2014. december 5-én vádemelési javaslattal fejezett be, és küldött meg az Esztergomi Járási Ügyészégnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Montanosz #3
    nem vaterán volt, hanem egyébb hirdetési oldalakon...na ott tényleg nem szabad előre utalni
  • Serutekin #2
    az emberi hülyeség határtalan.... Nagy értékű árúért előre fizetni :') Az ilyet csak személyesen szabad átvenni helyszíni átvizsgálás után... Vagy jobb esetben több éves tapasztalattal és jó sok pozitív visszajelzéssel bíró felhasználótól.
  • RelakS][ #1
    őőő.... csak nem Vér Istvánhoz, ifjabb nevén vérpistikéhez van szerencsénk? :D