SG.hu

December 14-ig látogatható az LG szabadulószobája

A cég közleménye szerint eddig közel 10 000 önkéntes vállalkozó jelentkezett a Föld megmentésére, avagy arra, hogy kipróbálja magát, miként boldogul csúcstechnológiás, innovatív eszközökkel.

Az LG Magyarország Időkapu nevű játékában az otthon biztonságában kezdődik a kaland, hiszen az online játék sikeres abszolválása után lehet bejutni az élő kalandjátékba. A cég közleménye szerint a történethez képzeletben 2054-be repülünk: Smart professzor elkészült a Földet megvédő biztonsági pajzs terveivel, ám mielőtt megépíthette volna, az idegenek elrabolták. A tudós azonban számított erre és még időben visszautazott a múltba, hogy elrejtse high-tech lakásában a védőpajzs tervrajzait.

A játék két részből épül fel: az online küldetésben aktiválnunk kell a professzor időgépét, hogy visszajussunk a jelenünkbe. Az élő játékban pedig a vállalkozó kevű csapatok célja, hogy megtalálják a tervrajzokat tartalmazó pendrive-ot a professzor otthonában, az LG Időkapu házban, ahol ebben a legkorszerűbb okoseszközök segítenek. Az LG high-tech pop-up szabadulószobáját a Westend bevásárlóközpont mellett állította fel, együttműködve a MindQuest kreatív alkotói csapatával, akik egyébként Budapest szívében egy romkocsma területén három különböző szabadulószobát is üzemeltetnek. A csapat tervezte meg az LG Magyarország felkérésére ezt a különleges, mindössze néhány hétig élvezhető kalandjátékot, amelyben így a legprofibb szabadulósjáték-megoldások egészülnek ki a csúcstechnológiával.


Bár elsősorban az online játékban időpontot foglalók tudnak játszani a kalandban, azoknak is lehet esélyük bejutni, akiknek a helyszínen akad meg a szemük a különleges építményen. Akár a helyszínen is regisztrálhatnak csapatok, ha éppen van szabad időpont, és teljesíthetik a küldetést, amelyet az LG Magyarország legkiválóbb, intelligens felhasználói élményt nyújtó termékeinek segítségével lehet átélni.

A szobában van Hom-Bot robotporszívó, amely dupla kamerával jegyzi meg a szobák berendezéseit, a világ első faszenes fűtőszálas mikrohullámú sütője és egy ajtó az ajtóban megoldással ellátott hűtőszekrény, amely Smart Diagnosis funkcióval elemzi az esetleges működési hibáka. Megcsodálható odabent az LG mobilkommunikációs zászlóshajója, az Európa legjobb felsőkategóriás okostelefonjaként aposztrofált G3-as, amelynek különleges képernyőzárolási funkciójával, a Knock Code-dal nem árt odabent közelebbi ismeretséget kötni a rejtvény megfejtéséhez. Fontos szerepet játszik még a Bluetooth MiniBeam projektor, és a játék közben esetlegesen szükségessé váló segítségek a világ első 34 hüvelykes 21:9-es képarányú QHD felbontású monitorán érkeznek.

Az egyik utolsó nagy rejtélyt pedig az ívelt OLED televízió segítségével kell megoldani, már ha nem tereli el a játékosok figyelmét ez a látványos készülék. A lehetőség tehát még adott: először is irány az online játék, majd onnan az időpontfoglalás után az élő kaland: december 14-ig látogatható az Időkapu, ahonnan a játék végén jótékony célra, az SOS Krízis Alapítványhoz kerülnek a háztartási termékek, további LG készülékadománnyal kiegészülve.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!