SG.hu

Karácsonyra új ívelt OLED TV-t hoz forgalomba az LG

Az 55EC930V OLED TV webOS operációs rendszerrel és új formatervezésű állvánnyal érkezett.

A cég közleménye szerint a 138 cm képátlójú (55") EC930V-t webOS Smart+ TV operációs rendszerrel látták el. Az ívelt kialakítás formatervezési elve szerint a talpazatnak mindenkor olyan hatást kell kelteni, mintha a tévé a levegőben lebegne, amit ennél a modellnél egy levél alakú kecses forma hivatott megvalósítani. Az 55EC930V falra is szerelhető a légies hatás fokozása érdekében.

„Ígéretünkhöz híven tovább bővítjük hazánkban is az LG ívelt OLED TV-k kínálatát. Az 55EC930V megjelenésével mára sokkal kedvezőbb áron érhető el az LG korszakalkotó OLED technológiája, mint annak bevezetésekor, ráadásul a készülék már az új webOS Smart+ TV operációs rendszerrel kényelmesebb és gyorsabb navigálást kínál az okostévés tartalmak között" — mondta el Szili Krisztián, az LG Electronics Magyar Kft. regionális szórakoztatóelektronikai marketing menedzsere.

A sajtóanyag szerint az 55EC930V Full HD felbontású képernyőjén a pixelek önállóan vezérelhetők, így képesek a lehető legsötétebb fekete színt megjeleníteni. A színhűség az LG által fejlesztett 4 színű pixel technológiának köszönhető. Az OLED megoldás továbbá lehetővé teszi a rendkívül karcsú képernyőpanel kialakítását, a színtorzítás nélküli képet és a kivételesen széles betekintési szöget. A 138 cm képátlójú LG 55EC930V már kapható a hazai piacon, 849 900 forintos ajánlott bruttó fogyasztói áron. Az Euronics boltjaiban pedig november 20-tól a készlet erejéig minden OLED TV vásárló egy LG G3 okostelefont kap ráadásként.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!