MTI

Átadták az IT Services új debreceni telephelyét

Az IT Services Hungary magasan képzett, több nyelven beszélő munkatársakat alkalmaz Debrecenben. Bőthe Csaba, az ITSH ügyvezető igazgatója elmondta, hogy új debreceni szolgáltató központjukban 256 munkahelyet alakítottak ki,ezzel immár 1657 dolgozót foglalkoztatnak a hajdú-bihari megyeszékhelyen. Az ITSH Magyarország legtöbb embert foglalkoztató infokommunikációs-technológiai vállalata, amely Debrecennek és Hajdú-Bihar megyének is az egyik legjelentősebb munkaadója, különösen a magasan képzett szakemberek munkaerőpiacán - mondta. Hozzátette, hogy ezt a pozíciót nemcsak megtartják, de tovább is erősítik az idén: országosan is növekszik a cég létszáma, az év eleji 3200 főről az év végére mintegy 3900-ra.


Az ITSH számára a nemzetközi viszonylatban is versenyképes tudással rendelkező fiatal szakemberek utánpótlását a Debreceni Egyetem biztosítja, a cég pedig nemcsak munkahelyeket teremt, hanem karriert kínál a számukra. A Lion Office Centerben megnyitott új szolgáltató központban 230-an már dolgoznak, további 26 helyre az év végéig kívánják megtalálni az újabb, a cég szándékai szerint helybeli munkatársakat. A beruházásról szólva Bőthe Csaba elmondta: a három hónapig tartó munka során a 2239 négyzetméteres irodaterület teljesen megújult, a legkorszerűbb gépészet beépítése és a biztonságos wifi-szolgáltatás, illetve beléptető rendszer kialakítása mellett új külsőt is kaptak az irodahelyiségek.

A cégvezető fontosnak nevezte dolgozóik megtartását is, mint mondta kollégáik kényelmét ezért relax szoba, a kinti friss levegőt felhasználó korszerű szellőztető rendszer, nyáron klímaberendezések, az épületben kisbolt, a későbbiekben pedig fodrászat és kozmetika is szolgálja majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!