Gyurkity Péter

Kiszivárgott a Moto X+1 specifikációja

Egy korábban megbízhatónak bizonyult online bolt jóvoltából ismerhetjük meg az új jövevény részleteit.

A Moto X+1, amely a Motorola soron következő zászlóshajójaként jelenik majd meg, több alkalommal szerepelt a szaksajtóban, bár teljes bizonyossággal egyik forrás sem állíthatta, hogy megtalálta a készülék pontos specifikációját. Most egy korábban már megbízhatónak bizonyult portál közölte idő előtt az adatokat.

A brazil Logos könyvesbolt a Moto E esetében két nappal a hivatalos bejelentés előtt rántotta le a leplet az okostelefonról, akkor pedig minden részletben igaznak bizonyult a hír. Most a Moto X+1 bukkant fel az oldalukon, és bár ezt azóta eltávolították, a szemfüles internetezők még időben elmentették a teljes listát, így az immár a Lenovo tulajdonában lévő gyártó valószínűleg nem sok újdonságot közöl majd velünk a hivatalos bejelentés pillanatában. A portál révén megtudhatjuk, hogy a készülék ezúttal egy 5,2 hüvelykes kijelzőre épül, amelyet ugyan egyesek túl nagynak tartanak, érdemes azonban megemlíteni, hogy egyes források már korábban jelezték a kijelző méretének várható növekedését.

A támogatott felbontás 1080 x 1920 pixel, vagyis FullHD lenne, amely szépen illeszkedik a méretes érintőképernyőhöz. A megfelelő teljesítményt egy 2,3 GHz-es órajelen futó négymagos Snapdragon 800 chip szolgáltatná, ehhez pedig szintén méretes, 2 GB-os RAM, egy alapesetben 32 GB-os belső tároló, akár 128 GB-os microSD, valamint egy 2900 mAh-s akkumulátor társulna. A hátoldalon egy 12 megapixeles kamera kapott helyet, ezt az előlapon annak 5 megapixeles társa egészíti ki, míg a szoftveres oldalon az Android 4.4 KitKat verzió fut.

Azt sajnos egyelőre nem tudni, hogy a készülék pontosan mikor rajtolna el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!