Gyurkity Péter

Videón a Moto X+1, jöhet az LG G3 mini

Két, még készülőben lévő okostelefonról jelentek meg újabb hírek, hardveres részletekkel.

A Moto X+1 várható megjelenéséről már hetekkel ezelőtt beszámolt a szaksajtó, konkrétumokat azonban nemigen láthattunk. Ez most megváltozik, hiszen miközben a Motorola a tulajdonoscserét követően is folytatja munkáját, egy külső forrás megszerezte az egyik korai példányt.

Az okostelefon immár egy rövid videón is látható, amely azonban nem túl jó minőségű, mi több, szándékosan eltakarja a készülék egy részét, nehogy felfedjék a valódi kiszivárogtató kilétét. A portál állítólag 25 ezer dollárt fizetett a korai változat beszerzéséért, ezzel pedig el is sikerült csábítaniuk a Motorola egyik pénzéhes alkalmazottját, így kerülhetett sor a videó rögzítésére. Sajnos a boot animáción kívül nem sok egyebet látunk a felvételen, de négy további anyagot ígérnek, amelyek hamarosan szintén megjelenhetnek.

Az LG háza táján szintén folyamatosan jelennek meg az újabb és újabb pletykák, ezekben pedig immár a G3 kisebbik testvérének várható felbukkanásáról esik szó. Mivel az egy generációval korábbi G2 mini az eredeti példány szinte tökéletes másolata volt (kisebb méretben), sokan arra számítanak, hogy ez a G3 esetében is megismétlődik, vagyis a hardveres jellemzők terén nem sok eltérést tapasztalunk majd. Az is felmerült, hogy több eltérő változat felbukkanása esedékes, és míg az amerikai AT&T esetében a D725 típusjelzésű példányt emlegették, addig egy indiai oldalon most a D722 bukkant fel.

Ez utóbbi 4,5 hüvelykes kijelzőt kapott, amelyet egy 1,2 GHz-es négymagos chip, egy 8 GB-os belső tároló, egy hátoldali 5 megapixeles kamera, valamint egy 2100 mAh-s akkumulátor egészít ki, az Android 4.4 KitKat és LTE kíséretében. Arról nincs szó, hogy a gyártó mikor jelentheti be a megjelenést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!