SG.hu

Kiterjeszti együttműködését az SAP és a Microsoft

Kiterjeszti globális partnerségét a Microsoft és az SAP. Az együttműködés meghosszabbításának köszönhetően jobban tudnak egymással kommunikálni a Microsoft Office és az SAP alkalmazásai, az üzletkritikus SAP alkalmazások elfutnak az Azure-on, valamint mobil alkalmazások fejlesztéséről, közös marketing tevékenységről is döntöttek a felek.

A közlemény szerint az SAP nagyvállalati szoftvercsomagja (SAP Business Suite), a középméretű cégek számára kínált vállalatirányítási rendszer (SAP Business All-In-One), a mobil platform, az ASE relációs adatbázis-kezelő, és a HANA fejlesztői verziója is elérhető lesz a Microsoft felhőjében, használat alapú díjazás ellenében, várhatóan a második negyedév végére.

Az IT-cégek az év második felére ígérik a platformok, és az alkalmazások közötti együttműködést biztosító SAP Gateway for Microsoft legújabb verzióját, mely segíti az üzleti folyamatok automatizációját, valamint ennek köszönhetően a Microsoft Office 365 és az Azure rendszerén keresztül is elérhetőek lesznek az SAP alkalmazásai, az itt tárolt adatok. Az SAP mobil alkalmazásait elkészítik a legújabb verziójú Windowshoz, és Windows Phone-hoz is. Az első eredményeket a SAPPHIRE NOW júniusi konferenciáján mutatják majd be.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!