Gyurkity Péter

Elrajtolt a Samsung Galaxy Beam 2

A gyártó bemutatta a projektorral ellátott okostelefon második változatát, amely méretében is nőtt.

Még 2012 márciusában számoltunk be az első Beam okostelefon bemutatkozásáról, amelynek legfőbb érdekessége a beépített projektor volt, míg az egyéb jellemzők terén egyértelmű visszafogottság volt látható. A helyzet azóta sem sokban változott, bár a telefon mérete kissé megnőtt.

A Samsung az első körben most Kínában dobta piacra a készüléket, a nemzetközi megjelenés várható menetrendjét egyelőre még nem részletezték. A Beam 2 ezúttal egy 4,66 hüvelykes érintőképernyővel futott be, amely mindössze 800 x 480 pixel felbontást támogat, jól látható tehát, hogy a cég nem tartotta fontosnak az egyéb komponensek jelentős mértékű frissítését. A listán emellett még egy 1,2 GHz-en futó négymagos chip, 1 GB RAM, valamint egy 2600 mAh-s akkumulátor található, 3G-eléréssel, amely egyelőre a China Mobile hálózata révén áll a felhasználók rendelkezésére.


Az első verzió reklámfilmje

A projektor elsősorban azok számára jelent segítséget (és könnyítést), akik videókat, illetve prezentációkat szeretnének megjeleníteni egy külső, tiszta felületen. Kiemelkedő minőségre természetesen felesleges számítanunk, itt a visszajelzések alapján kissé halovány végeredmény várható, ám a készüléknek nyilván nem is feladata felvenni a versenyt a kifejezetten erre kifejlesztett asztali megoldásokkal.

A Samsung Galaxy Beam 2 ára még nem elérhető a hivatalos csatornákon keresztül, a nemzetközi megjelenésre remélhetőleg nem kell majd sokat várni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!