SG.hu

OLX névre váltott az Apród apróhirdetési oldal

Nemzetközi márkanévvel folytatja a magyarországi apróhirdetési oldal. Az OLX egy globális márka, mely a világ 107 országában van jelen.

Az Allegro Group által üzemeltetett Apród.hu 2014. április 14-től OLX néven él tovább. A kiadott közlemény szerint az oldalon a hirdetésfeladás továbbra is ingyenes lesz. A tulajdonos, a Naspers az év elején döntött úgy, hogy a jövőben egységes márkanév alatt üzemelteti az összes, az érdekeltségébe tartozó apróhirdetési oldalt. Az OLX megőrzi a keresőbarát felépítést, és a szűrőfeltételek is változatlan formában szolgálják a minél eredményesebb és gyorsabb eladást és vásárlást. Mostantól ugyanakkor arra is lesz lehetőség, hogy a felhasználók beállíthassák, km-ben megadva, pontosan hol szeretnének keresni.

Az oldallal egy időben megújul az Apród.hu, új nevén OLX.hu androidos mobilalkalmazása is, amelyről az alkalmazás megnyitásakor kapnak értesítést a felhasználók. Nemsokára az iOS OLX-alkalmazás is elérhető lesz. Jelenleg a látogatók közel 40 százaléka érkezik mobil eszközről az oldalra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!