SG.hu

Közösségi kereskedési portált indított a Saxo Bank

A Saxo Bank online kereskedési platformja (Tradingfloor.com) közösségi kereskedési oldallá alakul, amelynek béta-verzióját (Beta.TradingFloor.com) január 23-án mutatták be Koppenhágában. Az új oldal, amelyen a befektetők világszerte megoszthatják egymással tranzakcióikat és tippjeiket, az egyedi befektetési döntést segítő valós idejű információk révén alapjaiban változtatja meg és közösségi élménnyé alakítja a kereskedést.

"Azért indítottuk útjára ezt a kezdeményezést, hogy az online befektetők ne csak banki értékesítőktől, brókerektől kaphassanak tanácsot, hanem kapcsolatba kerülhessenek egymással és tapasztalt kereskedőkkel egyaránt" - mondta el Kim Fournais ügyvezető, aki a Saxo Bank másik alapító ügyvezetőjével, Seier Christensennel közösen mutatta be az új platformot. Az új weboldalon a befektetők megoszthatják stratégiáikat, tippjeiket, ügyleteiket a közösséggel; és mivel az ügyletek láthatóak és valósak, a befektetők figyelhetik, hogyan teljesítenek a kereskedők, akiket a rendszer segítségével követnek.

A kiadott közlemény szerint ezzel a lépéssel a Saxo Bank a világon az első jelentős pénzügyi szereplő, amely számos befektetési eszköz internetes, közösségi kereskedését biztosítja. Mivel a rendszerben bárki közvetlenül hozzáférhet az egyedi befektetői döntéshozatalt segítő, valós idejű információkhoz, a most béta-verzióként (Beta.TradingFloor.com) bemutatott TradingFloor.com várhatóan világszerte alapjaiban változtatja meg a deviza-, a CFD-, az opciós, a határidős, a részvény- és kötvényügyleteket - mondták el a cég alapítói.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!