SG.hu

Beagle e-könyv olvasó a Telekom kínálatában

Az október közepén elindított e-könyv áruház online platformja mellé most megérkezett az eszköz, amely lehetővé teszi sok ezer digitális könyv praktikus és kényelmes "fogyasztását".

A mai napon megjelent a Telekom kínálatában a ’txtr Beagle nevű e-könyv olvasó, amely nem csak Telekom ügyfelek számára elérhető. A cég közleménye szerint az eszköz szemkímélő E-ink kijelzőjével, alacsony energiafogyasztásával és egyszerű használatával alkalmas a papírkönyv kiváltására. Bluetooth kapcsolaton keresztül, okostelefon vagy táblagép (kompatibilitás: Android 2.2 és felett, valamint iOS 7 operációs rendszer) segítségével tölthetők rá a kiválasztott digitális tartalmak. Magán az eszközön öt darab könyv tárolható egyszerre, de ezek bármikor, adatforgalom generálása nélkül lecserélhetők újabbakra. A Telekom ’txtr e-könyv áruházban létrehozott felhasználói fiókkal és a kapcsolódó okostelefon és táblagép alkalmazásokban saját digitális könyvespolc hozható létre. Okostelefon, illetve táblagép segítségével pedig egyszerűen frissíthető az eszközön tárolt tartalom.

A Beagle, amely egy kisebb zsebkönyv méretével vetekszik, 2 db ceruzaelemmel működik, használatához semmilyen kábelre nincs szükség. A ’txtr Beagle e-könyv olvasója 2013. december 18-tól a Telekom honlapján ls a cég kiemelt üzleteiben vásárolható meg, 2014. január közepétől pedig minden Telekom üzletben elérhető lesz. A készülék ára 19 920 Ft. A készülék két ajándék e-könyvvel és Jo Nesbo Police című könyvének egy részletével kerül a vásárlókhoz. A ’txtr Beagle kizárólagos forgalmazója a Telekom.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!