SG.hu

Az Intel az FC Barcelona szponzora lett

Az Intel és FC Barcelona együttműködési megállapodást kötött. Közleményük szerint egyesítik a két márka közös értékeit: az innovációt és teljesítményt.

"Ez az Intel számára több mint szponzoráció" - mondta Deborah Conrad, az Intel marketing vezetője. "A technológia, amit fejlesztünk, és a programok, amelyeken együtt dolgozunk, mind azt a célt szolgálják, hogy az FC Barcelonát a világ legjobb technológiai hátterével ellátott csapatává tegyük." A partnerséget az FC Barcelona mezén elhelyezett Intel logó jelzi - ez az első logó, ami valaha felkerült a csapat mezére. Az új szerelést a csapat mai edzésén mutatták be. A leleplezésen részt vett az Intel képviselője, Deborah Conrad, Sandro Rosell az FC Barcelona elnöke, valamint a csapat játékosai közül Gerard Pique és Carles Puyol. Az új mezt tétmérkőzésen először a Villareal elleni spanyol bajnokin, december 14-én fogják viselni a labdarugók.


"Nagyon örülünk, hogy az FC Barcelona egy olyan világszerte elismert vállalat partnere lehet, mint az Intel" - mondta Rossel. "Az FC Barcelona és az Intel is meghatározó szereplő a maga területén. Meggyőződődésem, hogy megállapodásunk nagyon fontos mindkettőnk számára. Ez sokkal több mint csupán pénzügyi szponzoráció." Az együttműködés keretében az FC Barcelona híres futball akadémiáját, a La Masiát a legkorszerűbb Intel-alapú eszközökkel látják el. Az FC Barcelona játékosai és edzői Inteles átalakítható notebook-okat kapnak. Technológiai fejlesztést hajtanak végre a Camp Nou stadionban és támogatják az FC Barcelona egész világra kiterjedő oktatási hálózatát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!