SG.hu

A Spotify zeneszolgáltató megérkezett Magyarországra

Holnaptól élvezhetik a magyar zenerajongók a Spotify ingyenes zeneszolgáltatását azonnali, legális hozzáféréssel több mint 20 millió zeneszámhoz, mobilon és számítógépen egyaránt.

A zenéket nem kell megvásárolni, letölteni, azokat rákattintás után azonnal meghallgathatjuk. Az ingyenes megoldásnál az élmény okostelefonon, tableten és számítógépen is működik. A fizetős, havi 5 euróba kerülő Spotify Premium csomagban már offline is hallgathatjuk a számokat, jobb hangminőséget kapunk, hirdetések nélkül. A szolgáltatás kedvelt zenéink alapján új dalokat és előadókat ajánl. A Browse funkció segítségével hangulatainkhoz passzoló lejátszási listákat készíthetünk, de léteznek egyedileg összeállított lejátszási listák is, valamint a hazai és nemzetközi újdonságok közül is választhatunk. A zenéket megoszthatjuk Facebook-on, blogunkban vagy e-mail-ben. Követhetjük a barátainkat, vagy akár zenészeket és hírességeket is.


A Spotify az összes nagyobb kiadóval, egy sor független kiadóval és digitális zeneterjesztővel való megállapodás után indul el Magyarországon. A cég partnere Magyarországon a KFC. A szolgáltató több mint 24 millió aktív felhasználóval és több mint 6 millió előfizetővel büszkélkedhet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!