SG.hu

Megújultak a Vodafone kisvállalati csomagjai

A lakossági Red szolgáltatás csomagok megújítása után a Vodafone a mikro- és kisvállalkozásoknak szóló ajánlatait is átalakította.

Az új kisvállalkozói csomagok közös vonása a másodpercalapú számlázás kapcsolási díj nélkül és a beépített internet. A kiadott közlemény szerint a teljes szolgáltatáscsomag a Vodafone kutatására épül, mely szerint a vállalkozások túlnyomó többségének a legvonzóbb a hálózaton belüli korlátlanság, számosan fontosnak ítélik a gyors ügyintézést a telefonos ügyfélszolgálaton, ahogyan lényegesnek találják a kedvező külföldi percdíjakat is. Az újdonságok közül Piller Gábor, a Vodafone Vállalati Üzletágért felelős vezérigazgató-helyettese kiemelte a piacon egyedülálló, Vodafone Red Business Premium csomagot, amely többek között tartalmaz korlátlan, 0 Ft-os belföldi beszélgetést bármely hálózatba normál díjas hívásokra, 4GB adatot internetezéshez, készülékbiztosítást, plusz mobilinternethez való kártyát és Európa Napijegyet, amely díjmentes beszélgetést biztosít Európában is azokra a hívásokra, amelyek belföldön is 0 Ft-ért hívhatók a korlátlan tarifacsomaggal. Emellett jár hozzá a kiemelt ügyfélkezelés, azaz az ügyfélszolgálat hívásakor azonnal a kezelő jelentkezik.

A kiemelt szolgáltatástartalmú, korlátlan beszélgetést tartalmazó csomagokon túl már 2000 Ft-tól elérhetőek előfizetések, mindegyikük tartalmaz lebeszélhetőséget is, így használójának nem csupán elérhetőséget, hanem az előfizetésbe épített díjmentes telefonálási lehetőséget is kínál. Két éves hűséggel, elektronikus számlázással 4470 Ft-os havi díjtól már korlátlan a telefonálás és SMS - küldés a Vodafone belföldi hálózatán.

A Vodafone üzleti csomagjai közt nem csupán a vállalkozói egyéni, hanem a vállalkozói osztható tarifák is megújultak. Az új osztható előfizetések egy közösen, bármely hálózatba lebeszélhető alap havidíjból és előfizetőnként választható Okos Ráadásból állnak. Az Okos Ráadás csomagokkal optimalizálható a vállalat összköltsége: akár mindenki kaphat más-más Okos Ráadást alkalmazkodva a telefonálási szokásokhoz. Minden kolléga előfizetése tartalmaz minimum 100 MB adatot és természetesen a vállalaton belüli 0 Ft-os beszélgetést a legkisebb csomagban is , ezen felül plusz adat, és Vodafone-on belüli korlátlanság illetve extra szolgáltatások is elérhetők. Mostantól a Vodafone üzleti osztható előfizetései közt is megjelenik a Vodafone Okos Ráadás Red formájában a korlátlan, 0Ft-os belföldi beszélgetés, SMS és MMS küldés. A csomag további 2GB adatot, készülékbiztosítást, plusz mobilinternethez való kártyát és Office 365 illetve Cloud szolgáltatást is tartalmaz; míg a Vodafone Okos Ráadás Red Premium további mobilinternetezésre alkalmas adatmennyiséget, kiemelt ügyfélkezelést és készülékbiztosítást foglal magában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!