Szekeres Viktor

Csak 18 éven felülieknek: Megérkezett a Machete 2 durva előzetese

Robert Rodriguez agymenésének legújabb bizonyítéka heteken belül bemutatásra kerül a hazai mozikban is, s akit az eddigi előzetesek még nem győztek volna meg, azok most megnézhetik a Machete gyilkol legújabb trailerjét.

Eddig is tudtuk, hogy az Amerikában október 11-én, itthon pedig október 17-én bemutatásra kerülő Machete gyilkol (Machete Kills) nagyon elszállt film lesz, de az alább látható új előzetes azt bizonyítja, hogy még a várakozásokat is felül fogja múlni - és ezt szeretjük a rendezőben, Robert Rodriguezben. Most már csak abban bízhatunk, hogy a film túl fogja szárnyalni az első epizód 44 millió dolláros összbevételét és akkor talán megvalósulhat a tervezett harmadik rész, a Machete Kills Again... In Space.


Az Open Road Films filmjében egyébként igazi sztárparádéra számíthatunk, hiszen a filmezést végképp tévésorozatozásra felváltó Danny Trejo mellett olyan színészeket láthatunk benne, mint Michelle Rodriguez, Demián Bichir, Sofia Vergara, Amber Heard, Charlie Sheen, Lady Gaga, Antonio Banderas, Jessica Alba, Alexa Vega, Vanessa Hudgens, Cuba Gooding, Jr., William Sadler, Marko Zaror és Mel Gibson.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #4
    Amúgy ha Danny Trejo végképp sorozatra cserélte a filmezést, hogy került idén a Machete Kills-be, a Dead in Tombstone-ba? Meg úgy egyáltalán, az imdb-n miért jut 20 filmre egy sorozat?
    http://www.imdb.com/name/nm0001803/
  • Zombee #3
    ZSENIÁLIS! Remélem lesz moziban vidéken is...
  • bmw #2
    Ez inkabb zs kategoria....
  • goldmember #1
    Ezek nem normálisak.