Szekeres Viktor

Már a Halálos iramban 9-et tervezik

Visszatér a Halálos iramban-sorozatba a széria egyetlen bukott epizódjának, a Tokiói hajszának a főszereplője, Lucas Black, aki a tervek szerint nem csak a hetedik részben tűnne föl, hanem két további epizódban is.

Pár nappal a Halálos iramban 7 forgatásának megkezdése előtt újabb színész csatlakozott a produkcióhoz. Ráadásul egy ismerős arcról van szó, Lucas Black ugyanis Sean Boswellt alakította a széria harmadik epizódjában, a Tokiói hajszában. A hírben azonban nem szerepvállalásának ténye a legérdekesebb, hanem az, hogy a Deadline információi szerint szerződését három epizódra, a hetedik, a nyolcadik és a kilencedik részre írta alá.


Mivel a Halálos iramban-széria hatodik része az eddigi legsikeresebb volt, így nem meglepetés, hogy hosszabb távra tervez a stúdió. Viszont ennek kipattanásakor azonnal el is indultak a pletykák arról, hogy ismét az a terv, hogy Vin Dieselt a 8. részben Black váltsa. Egy másik elképzelés szerint Diesel maradna a sorozatban, de csak két évente forgatná epizódjait, s így, hogy minden évben készíthessenek Halálos iramban-filmet, Black a tervezett spinoff főszereplőjévé válna, akit a hetedik részben mutatnak be újra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #4
    Hat fene tudja 9 resz.....
  • jamboox #3
    Csak a horrorfilm sorozatok érnek meg ennyi részt a moziban vagy azon túl. Ekkora volumenű film egy se.
  • Zombee #2
    A Tokiói hajsza nem egy balul sikerült folytatás volt?
  • xido #1
    magyarul eljutnak odáig,hogy a sorrendben a Tokyo után történjenek az események és pápá Han