Szekeres Viktor

Logót, címet és premierdátumot kapott a Jurassic Park 4

Jurassic World lesz az új Jurassic Park-mozifilm címe és a premierre szűk két év múlva fog sor kerülni Amerikában. A rendező az a Colin Trevorrow lesz, akinek első filmje a Kockázatos túra volt.

A keddi nap nagyszerűen jellemezte a mai mozis viszonyokat, azt, hogy a közönség ki van éhezve a folytatásos filmekre, Hollywood pedig mindent megtesz, hogy kielégítse ezen igényeket - természetesen nem szívjóságból, hanem a minél magasabb bevételek reményében. Kiderült, hogy jön a Step Up 5, hogy csúszik A Karib-tenger kalózai 5, hogy februárban kezdődik a már korábban bejelentett Éjszaka a múzeumban 3 forgatása, hogy mégsem folytatják (egyelőre) A végzet ereklyéit, valamint az új Godzilla-filmmel kapcsolatos hír is igencsak nagy port kavart.


Nos, a megannyi folytatásos hír közül egy cseppet sem lóg ki a Universal Pictures bejelentése, melyből kiderül hogy a negyedik Jurassic Park címe nemes egyszerűséggel Jurassic World lesz, s hogy a film 2015. június 12-én fog bemutatásra kerülni az amerikai mozikban. A közleményben még az is szerepel, hogy a filmet 3D-ben forgatják, ami mindenképpen üdvözlendő, hiszen idén szinte mindegyik 3D-s premier utólagos konverziónak köszönhetően került mozikba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #4
    Davod Koepp írta, igaz az elsőhöz kapott kreditet Crichton. A könyvek marha érdekesek voltak, a filmekre kábé a 80%-uk elveszett. De persze érthető, hiszen a JP inkább családi mozinak készült, a könyv viszont tudományos thriller volt.

    Azt pedig sajnálhatod, hogy nem ismersz jó forgatókönyvírókat, zseniális figurák vannak.
  • Ender Wiggin #3
    Az első kettőt még Crichton írta, ö viszont azóta ugye már nincs közöttünk. Forgatókönyíró viszont, aki ér is valami, egyszerűen nincs hollywoodban.
  • Zombee #2
    Ez a cikk szar. A folytatásos hírek fele a folytatás elmaradásáról szól, ami ellent mond a mindenek fölött álló folytatáséhségnek. Másrészt hogyne folytatnának előbb-utóbb egy Karib-tenger kalózait, mikor se kalózos, se egyéb kalandfilm nem készül. Ugyanígy nincs dínós film se, a Jurassic Park 3 óta egy se volt említésre méltó, egyedül az Asylum 100000000BC filmjére emlékszem, de az is szar volt. A Jurassic Park előtt meg jobbára a 60-as, 70-es években forgattak ilyet.
    Más kérdés, hogy kétlem, hogy a Jurasic World akár csak megközelítené az első rész színvonalát.
  • GyaxyBoy #1
    Már látom előre. Nagy látvány, tele effektekkel, trükkökkel, story meg egy 1-es max 2-es lesz. Manapság ez a divat a rókabőr filmeknek.