Szekeres Viktor

Trónok harca-színész száll be a Halálos iramban 7-be

Új taggal bővül Toretto csapata a Halálos iramban hetedik részére. Az eddig leszerződtetett "rosszfiúkat" ugyanis egy "jó" próbálja ellensúlyozni. Júliusban kiderül, hogy milyen sikerrel.

Újabb szereplő csatlakozott a Halálos iramban-széria hetedik részéhez (Fast & Furious 7), ezúttal a Trónok harcából is ismert Nathalie Emmanuel írta alá szerződését az autós akciósorozathoz - a 24 éves színésznőt a fantasyben Missandei szerepében láthattunk. Mindez azt jelenti, hogy kezd teljessé válni az "újoncok" névsora, hiszen már Jason Stathamről, Tony Jaaról és Ronda Rousey-ról derült ki, hogy csatlakozik a produkcióhoz, s mellettük még úgy néz ki, hogy Kurt Russell sem mond nemet az ajánlatra.

Érdekesség azonban, hogy az állandó gárdából a Universal stúdió továbbra is csak Vin Diesel, Paul Walker és Tyrese Gibson visszatérését jelentette be, a teljes névsor kihirdetésére úgy tűnik, hogy még várnunk kell. A forgatás egyébként nemsokára elkezdődik, hiszen a stúdió szinte példátlan módon az idei májusi premiert követően már jövő júliusra elkészíti az újabb részt.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!