Szekeres Viktor

Van hozzá képünk: Harrison Ford a The Expendables 3 forgatásán

Megérkezett az első, a The Expendables 3 forgatásán készített kép Harrison Fordról, s ezen a fotón bónuszként még Arnold Schwarzenegger is látható, aki most kezdett el dolgozni a filmen.

Arnold Schwarzenegger is megérkezett a minap Bulgáriába és beszállt a The Expendables harmadik részének pár napja tartó forgatásába. Az akciósztár első forgatási napjának élményeit "természetesen" a közösség médiában osztotta meg az iránta érdeklődőkkel. Elmondása szerint fantasztikusan telt ez a bizonyos első nap, s nagyszerű együtt dolgozni a rendezővel, Patrick Hughes-szal, valamint a szériához újonnan csatlakozó Harrison Ford nevű színésszel.

Az alant látható képen Schwarzenegger Hughes és Ford társaságában, szájában szivarral pózol. Mindez persze a bolgárok szerencséje, hogy Várnában jelenleg ekkora neveket láthatnak vendégül, nekünk be kell érnünk egyelőre Dwayne Johnsonnal, alias The Rockkal, aki egyre-másra rakja fel magáról a képeket Twitterre, azonban még mindig nem láthattuk teljes életnagyságban Brett Ratner Herkulesének főhősét.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)