Szekeres Viktor

Újabb nagyágyú csatlakozhat a Halálos iramban 7-hez

Kurt Russellt az elmúlt öt évben mindössze egy filmben láthatta a közönség, ráadásul az sem került itthon fogalmazásra, így a színész mindenképp nagy fogás lenne a Halálos iramban-széria számára.

A Halálos iramban-széria jelenleg forgatásra váró és jövő év július 11-én bemutatásra kerülő hetedik epizódjához újabb jónevű színész csatlakozhat, ezúttal Kurt Russell. Egyelőre csak a tárgyalások folynak a színésszel, így még nem vehető 100%-ra az érkezése, de az biztos, hogy a sorozatba újonnan beszálló Jason Statham, Tony Jaa és Ronda Rousey mellett igen jól festene a neve. Főleg, hogy a színész a 2007-es Grindhouse - Halálbiztos óta mindössze egy filmben, a 2011-es Touchbackben szerepelt. (Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Russell eredetileg szerepelt volna a Django elszabadulban is, csak féltávon kiszállt a filmből.)

Arról egyelőre nem tudni, hogy milyen szerepre akarják őt megnyerni, de sajtóértesülések szerint először Denzel Washingtont keresték meg az ajánlattal, azonban a szerepeit alaposan megválogató és imidzsére nagyon odafigyelő színész nem vállalta a megbízatást. Egyelőre egyébként a fenti új színészeken kívül az tudjuk biztosan, hogy Vin Diesel, Paul Walker és Tyrese Gibson szerepelni fog a Halálos iramban 7-ben, de vélhetően napokon belül bejelentik a többi visszatérőt is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    A 4. részbe még beugorhat. Egy bőrszerkós, félszemű zsoldos lehetne, az tetszene :)
  • xido #1
    Azt hittem Kurt-öt az Exp.egyik részébe fogják nagy nevek mellé beállítani:)
    Azért itt ne menjen a minőség rovására a sok jó név,eddig ez nem erről szólt:)