Szekeres Viktor

Jön a Szemfényvesztők 2

A nyár egyik meglepetés sikere volt a Szemfényvesztők. Hollywood pedig meghajolt a nézők akarata előtt és már el is kezdett dolgozni a folytatáson, hiszen a közönséget valószínűleg érdekli a 2. rész.

Monoton pusztítás-orgiákkal operáló képregény-filmek ide, dirregő-durrogó nagyszabású scifik oda, a nyár legjobb akciófilmje annak ellenére a Szemfényvesztők volt, hogy talán egy lövés sem dördült a filmben. A filmről szóló kritikánk utolsó mondata az volt, hogy "Jöhet a második a rész?". Nos, a papírforma beigazolódott, már nyugodtan megválaszolhatjuk a kérdést. Mert jön a második rész.


A 75 millió dollárba került film Amerikában 116, a világ többi részén pedig eddig 119 millió dollár bevételt hozott, így nem csoda, hogy a Lionsgate stúdió már a második részen dolgozik. Sem a rendező, sem az írók, sem a főbb szereplők visszatéréséről nincs még hír (bár a színészeket biztosan vissza akarják hozni), csak annyi biztos, hogy a forgatás jövő év elején kezdődne. A lényeg, hogy ismét Brian Tyler szerezze a film zenéjét, hiszen az is igen emlékezetes volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • LaFleur93 #5
    Most néztem meg, elég jó kis szórakoztató filmecske volt, egyáltalán nem bántam meg a rá szánt időt. Írtam is róla egy rövid véleményezést, ha esetleg valakit érdekel:

    http://cinemaaudio.blogspot.hu/2013/09/nem-eleg-szemfenyveszto.html#more
  • tibisan #4
    na , nálam meg pont az a második
  • alien47 #3
    Nagyon jó film, de a Feledés jobban tetszett(eddig)
  • tibisan #2
    nekem eddig az év filmje az első rész
  • jawarider2 #1
    Jó kis film volt.

    Spoiler

    Bár a végére előjött a Szökés érzés, azaz hozzá lehetett szokni, hogy minden meg van rendezve .