Szekeres Viktor

Nekiálltak A Bourne-rejtély 5-nek

Lesz ötödik Bourne-film, természetesen A Bourne-hagyatékban bemutatkozó Oscar-jelölt Jeremy Renner főszereplésével. A bemutatóra feltehetően 2015-ben fog sor kerülni.

A Universal Pictures úgy tűnik, hogy megpróbálkozik sorozattá alakítani a Matt Damonös Bourne-sorozat folytatását, melynek főszereplője Jeremy Renner volt. A tavaly augusztusban bemutatott és az eredeti sorozathoz képest bevétel és minőség szempontjából is csalódást okozó A Bourne-hagyaték folytatásának forgatókönyvét az az Anthony Peckham fogja Aaron Cross karaktere köré írni, aki korábban olyan filmeket jegyzett, mint a Sherlock Holmes vagy az Invictus - A legyőzhetetlen.

A Bourne-hagyaték Amerikában 113, a világ többi részén pedig 163 millió dollár bevételt szerzett, ami összességében 276 milliót jelent. Ehhez képest a Matt Damon főszereplésével készült széria harmadik darabja, A Bourne-ultimátum világszerte 442 millió dollár bevételt hozott, vagyis mindenképp visszaesésről beszélhetünk. Persze Damon sem aratott elsőre hatalmas sikert, csak szolidat, hiszen A Bourne-rejtély összesen 214 milliós bevételt produkált, azonban a kiugróan jó nézői véleményeknek és a remek kritikáknak köszönhetően jelentősen megnőtt az érdeklődés a folytatásokra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Még egy ilyen nulla filmet, mint a Bourne-hagyaték... a főszereplő totál érdektelen, a sztoriban rejlő lehetőségeket pedig az eredeti trilógia kihasználta, és az úgy is van jól. Fárasztó, hogy Bourne-el párhuzamosan már két szuper bérgyilkosra kell vadászni. Nem voltak túlzott elvárásaim a filmmel kapcsolatban, de még azokat sem érte el.
  • Darth Sith #2
    ha valami komolyabbat hoznának össze, akkor nem bőrlehúzásnak hívnák az egészet, hanem kreatív alkotói munkának :)
    de mint tudjuk, csak a profit kell, minél kisebb energiabefektetéssel. gyorsan meglovagolják az előző nevét, sikereit és kész
  • cS6Szi #1
    A Bourne hagyaték egyáltalán nem méltó folytatása a Matt Damon féle trilógiának. Nem kéne folytatni. De ha már folytatják, akkor ne abból álljon már a film csavarjai, hogy mindig van egy sokkal durvább bérgyilkos program. Valami komolyabbat is összehozhatnának.