Szekeres Viktor

Ritka elvetemült az új Jackass-film előzetese

Elvetemült poénok hadát ígéri Johnny Knoxvillék legújabb filmje, mely nem klasszikus Jackass-epizód lesz, hanem mindössze "A Jackass bemutatja..."-címke alatt fog futni.

A Paramount Pictures annak ellenére, hogy idei bemutatóinak dátumát több esetben is már 2011-ben vagy 2012-ben kitűzte, a Jackass Presents: Bad Grandpa október 25-i premierjéről először csak pár napja közölt információt. Természetesen a szorító idő miatt a stúdió azonnal bele is vágott a film kampányába, melynek egyik első jele az előzetes.


A hazai mozikat minden bizonnyal elkerülő film nem klasszikus Jackass-móka lesz, mindössze a Jackassesek felügyelete alatt készült, s a főszereplő nem más lesz, mint a 86 éves Irving Zisman (Johnny Knoxville, ki más?), valamint 8 évad unokája Billy - ők fogják járni Amerikát, hogy ártatlan járókelőket hökkentsenek meg. A film pedig nem más lesz, mint a járókelők reakcióinak rejtett kamerákkal rögzített krónikája.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yutani #1
    A trailer megnézéséig nem is érdekelt egyáltalán, de aztán... Ez kurva nagy lesz, ha az egész film ilyen, mint a trailer! xD