Szekeres Viktor

Eddie Murphy ismét Beverly Hills-i zsaru lehet

A besült tévés Beverly Hills-i zsaru-pilotban csak mellékszereplő volt Eddie Murphy, azonban alakításával olyannyira meggyőzte a gyártó stúdió képviselőit, hogy azok elkezdtek mozifilmben gondolkodni.

A tavasz egyik legnagyobb meglepetése volt, hogy az amerikai CBS tévécsatorna nem tartott igényt a Beverly Hills-i zsaru tévésorozat változatára, pedig mindenki meg volt győződve arról, hogy a projekt már csak azért is képernyőre kerül, mert sokan a címe miatt is nézni kezdenék. Az már csak hab volt a tortán, hogy a vélemények és a tesztvetítések alapján is jó lett a sorozat nyitó epizódja, azonban a CBS végül nem rendelte be a sorozatot, mert akadtak jobb pilotjai is az idei felhozatalban.

Az egyik készítő, Shawn Ryan elmondása szerint a gyártó Paramount stúdió olyannyira elégedett volt a tévés pilottal, hogy már el is kezdték tervezni a Beverly Hills Cop-sorozat mozis újjáélesztését. Erről egyelőre több információink nincs is, így azt sem lehet tudni, hogy egy esetleges rebootban vagy negyedik részben Eddie Murphy lenne-e a főszereplő, vagy az a Brandon T. Jackson, aki a tévés pilot hőseként a fiát alakította. A pilotbéli alakításának köszönhetően persze Murphy mindenképp szerepet kapna a tervezett filmben, melynek forgatókönyvét Josh Appelbaum és Andre Nemec írja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)