Szekeres Viktor

Az első infók A csodálatos Pókember 4-ről

Bár A csodálatos pókember negyedik részét csak 2018-ban fogjuk látni, már a második epizód premierje előtt megtudhattunk pár infót a filmmel kapcsolatos tervekről. Vagy inkább "tervekről".

Sokáig azt hihették a filmrajongók, hogy nagyjából fel lehet térképezni, hogy miről fognak szólni A csodálatos pókember-sorozat soron következő epizódjai, hiszen a spoilerekből már kiderült, hogy milyen nagy esemény fog történni a májusban bemutatásra kerülő második részben. Ez alapján pedig nagyjából be lehetett határolni a folytatás lehetőségeit. Azonban a Sony nemrég bejelentette, hogy 2018-ban egy negyedik epizódot is kap Marc Webb Pókember-sorozata, ami fityiszt mutatott a rajongói elképzeléseknek.

Olyannyira fityiszt, hogy a rendező a Crave Online-nak adott interjújában, jóval A csodálatos pókember 2 premierje előtt már a negyedik filmről beszélt, és elmondta, hogy talán már nem is egyszerűen egy Pókember-film lesz, hiszen addigra más karakterek kerülhetnek a történet középpontjába. Webb mindehhez hozzátette, hogy eredetileg trilógiának tervezték A csodálatos pókembert, de rájöttek, hogy rengeteg olyan figura van a történetben, melyekben nagy potenciál lakozik, s ezeket érdemes lenne kellőképpen ki is használni. (Ezzel valószínűleg nem (csak) Mary Jane Watsonra gondolt, akit eredetileg a második epizódban mutattak volna be, azonban jeleneteit végül kivágták a filmből és bemutatását a harmadik epizódra halasztották.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #1
    De jó is lenne ha végre már nem köcsögösködnének Póki jogaival és mehetne méltó helyére a cross overek világába..