Szekeres Viktor

Nagyot spoilerezett A csodálatos pókember 2 egyik főszereplője

A csodálatos pókember 2 egyik szereplője interjújában elég nagy spoilert árult el a filmmel kapcsolatban. A továbbiakat csak értelemszerűen saját felelősségre érdemes olvasni.

Pár hete számoltunk be arról, hogy Felicity Jones, A csodálatos pókember 2 egyik szereplője mondhatni elismerte azt, hogy Fekete Macskát fogja játszani a filmben. A színésznő akkor egy interjúban bár titoktartásra hivatkozott, de sejtette, hogy inkább a rossz oldalon fog állni, amivel megerősítette azokat a korábbi pletykákat, miszerint Felicia Hardy lesz a filmben.

Nos, a színésznő egy újabb interjújában, melyet a View Londonnak adott, még nagyobbat spoilerezett - már persze, ha nem ördögi félrevezetésről van szó. Jones egy kérdésre elmondta, hogy bár titoktartási szerződést írt alá, de annyit talán elmondhat, hogy a Zöld Manó barátnőjét és bűntársát fogja alakítani. Aki olvassa a filmről kiszivárgó infókat, az persze nem lepődött meg ezen, hiszen már korábban sejteni lehetett, hogy a Dane DeHaan által alakított Harry Osborne át fog alakulni Zöld Manóvá, de ettől még hivatalos formában mindez most hangzott el először.

Jones szavai következtében egyébként képregényes körökben egyre többen veszik biztossá, hogy a korábban már ugyancsak sejtett Sinister Six-történet köré fog épülni A csodálatos pókember 2.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!