Szekeres Viktor

Fekete Macska is benne lesz az új Pókemberben?

Minden jel arra mutat, hogy Felicia Hardy, azaz Black Cat, magyarul Fekete Macska is benne lesz A csodálatos pókember második részében, melynek főgonosza egy bizonyos Electro.

Már jó ideje folynak a találgatások azzal kapcsolatban, hogy kit is játszik A csodálatos pókember második részében Felicity Jones. Az ugyanis, hogy a készítők nem kötötték a rajongók orrára, azt jelenti, hogy fontos karaktert, akinek a személye meglepetést okozhat, tehát érdemes titkolni. Azonban nemrég felkerült a YouTube-ra egy interjú a színésznővel a Breathe In című filmje kapcsán, melyben Jones meglehetősen beszédesen reagál egy karakterével kapcsolatos kérdésre.


Megerősítés azóta sem érkezett, csak egy újabb interjú a színésznővel, melyben elmondja, hogy szerepe szigorúan titkos és, hogy karaktere inkább a rosszak oldalán áll - teljes választ a Belfast Telegraph cikkében lehet elolvasni. Hogy valóban szerepel-e A csodálatos pókember 2-ben Fekete Macska (Black Cat), alias Felicia Hardy, az valószínűleg heteken belül hivatalosan is ki fog derülni - hacsak nem akarják titkolni kilétét, mint azt tették a Sötétségben - Star Trek készítői Benedict Cumberbatch karakterének esetében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #1
    Még nem kellene..túl sok lesz megint..ráadásul Webb-ben bízom annyira,hogy a képességeit a Vezér adja neki,ahogy eredetileg is..és akkor Fisk nagyon erős karakter lenne Rhino és Electro mellé..megint bele fognak esni abba a hibába,hogy
    időhiány miatt felszínes lesz mindenki...Plusz ha jól rémlik,Macs nem is a Gwen időszakban bukkant fel..