Szekeres Viktor

Kitűzték a Steve Jobs-mozifilm premierjét

Augusztusban végre a széles közönség is láthatja az amerikai mozikban a Steven Jobs életéről szóló jOBS című filmet, melyben a címszereplőt Ashton Kutcher alakítja.

Az Open Road Films kitűzte az egyik, készítés alatt lévő Steven Jobs-film, a jOBS premierjét - Amerikában augusztus 16-tól kezdik el vetíteni az életrajzi alkotást. A Sundance fesztiválon bemutatott produkciót eredetileg áprilisban mutatták volna be, de az ORF bizonytalan időre elhalasztotta a premiert, s csak a napokban közölték a sajtóval az új időpontot.

A jOBS története Steve Jobs főiskolás éveit követő felemelkedéséről fog szólni, arról, hogy vált a 20. század egyik legkreatívabb elméjévé és cégtulajdonossá. A filmet Joshua Michael Stern (Sohaország, A döntő szavazat) rendezte, a forgatókönyvét pedig az elsőszkriptes Matthew Whitely írta. Steve Jobsot Ashton Kutcher alakítja, mellette pedig olyan színészeket láthatunk, mint Dermot Mulroney, Josh Gad, Lukas Haas, J.K. Simmons és Matthew Modine.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Atyuska #7
    "A jOBS története Steve Jobs főiskolás éveit követő felemelkedéséről fog szól, arról, hogy vált a 20. század egyik legkreatívabb" - helyett "fog szólni"
  • Laza #6
    "Ashton Kutcher alakítja"

    Szerinted? :)
  • BrockSamson #5
    Kivancsi vagyok vajon milyen lesz a karakterabrazolas a filmben. Torekednek a valosag bemutatasara vagy csak egy mezesmazos propagandafilm lesz?
  • Laza #4
    Bárdos András az Utolsó Nap című műsorában a múlthéten pont Jobs volt a téma ... abban minden benne volt, nem kell ide Hollywood-i produkció.
  • Jaffa 2843 #3
    Felesleges film. Szerencsétlenről még holtában is annyi bőrt húznak le, ami már pofátlanság.
  • portable2 #2
    Várom... Mondjuk Wozzzniak botrányosan fest...
  • Narxis #1
    Várom.