Szekeres Viktor

Paranoia - Jó lett Harrison Ford új filmjének az előzetese

Harrison Ford egy sikerfilmmel kezdte az évet, s tervei szerint egy hasonlóan sikeressel folytathatja. A Paranoiát, melynek most érkezett meg az előzetesen, augusztusban kezdik vetíteni.

2013 mondhatni Harrison Ford éve lesz, hiszen a veterán színész több ígéretes filmben is szerepet kapott. Az áprilisban bemutatott baseballos 42 Amerikában majdnem 100 millió dollár bevételt hozott és a scifi-rajongók miatt a novemberi Végjáték (Ender's Game) is jó eséllyel fog sikert aratni. A nagy kérdés, hogy mennyire fog érdeklődni a közönség a Paranoia iránt, melyet Amerikában augusztus 16-án mutat be a Relativity Media.


A filmet Robert Luketic rendezi, az előzetest feljebb meg lehet nézni. A trailer bevezetőjét Liam Hemsworth-től halljuk, ő számít a Paranoia főszereplőjének, ami nem meglepő, hiszen Ford idei másik két filmjében is inkább mellékszerepben domboríthat. Mellettük még olyan színészeket láthatunk, mint Gary Oldman, Amber Heard, Harrison Ford, Lucas Till, Embeth Davidtz, Julian McMahon, Josh Holloway és Richard Dreyfuss.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #1
    Nem tűnik rossznak...volt régen egy hasonló hangulatú thriller..Antitrust volt a címe...