A Tűzgyűrű még a Transformersnél is látványosabb lesz - itt az új előzetes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
látvány csak akkor konoly tényezõ, ha olyasmit látunk, amit eddig még nem. viszont erre a szarra ez egy cseppet sem igaz. a GLaDoS imitáció miatt egyenesen szánalmas.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Hasonló alapsztorival láttam régen még a 90es évek közepe körül VHS-en egy filmet. Ott is egy ember irányította belülrõl a robotot. A fehér robot volt a jó, ha jól emlékszem és fekete vagy sárga robottal harcolt, de utóbbiba már nem vagyok biztos. Nem tudjátok mi volt a címe vagy hol lehet belenézni? Elõre is köszi!
"melynek kampányát valóban csak a képsorokra lehet építeni, a színészekre, vagy a rendezõre nem."
Hááát végül is, egy Idris Elba, vagy Ron Perlman vagy egy Guillermo del Toro mit is akar kezdeni a mozikban? 😄
Hááát végül is, egy Idris Elba, vagy Ron Perlman vagy egy Guillermo del Toro mit is akar kezdeni a mozikban? 😄
Még mindíg kevésbé lesz ZS kategória, mint a Transformers összes együtt.
Az meg nem lehet kifogás, hogy hajaz a Godzillára, hiszen eddig is tök egyértelmûen a 60-as és 70-es évek japán szörny-filmjeit utánozza, sõt a szörnyeket "kaiju"-nak nevezik benne.
Ez bizony egy a 2013-as színvonalon elkészített régi japán szörnyfilm és ezt percig se tagadták.
Az meg nem lehet kifogás, hogy hajaz a Godzillára, hiszen eddig is tök egyértelmûen a 60-as és 70-es évek japán szörny-filmjeit utánozza, sõt a szörnyeket "kaiju"-nak nevezik benne.
Ez bizony egy a 2013-as színvonalon elkészített régi japán szörnyfilm és ezt percig se tagadták.
Nekem az elõzõ trailer is tetszett de ebbe a hajóval való lecsapásos jelenet nagyon tetszett.
Amúgy ezekre a filmekre nem szabad hatalmas elvárásokkal beülni ezek nem arról szólnak hanem másfél óra látványos kikapcsolódást biztosítanak semmi többet.
Amúgy ezekre a filmekre nem szabad hatalmas elvárásokkal beülni ezek nem arról szólnak hanem másfél óra látványos kikapcsolódást biztosítanak semmi többet.
Aszongya "GlaDos" az elején: pilot to pilot connection engaged... Olyan mintha Portal 2 co-op lenne. 😊 Nagyon várós a film.
Nekem sem bejövõs
Ingyen Film Letöltés - http://ingyenfilmletoltes.info
Ezt nem értem. Kétségtelenül érdekesebb lenne, ha magyarra lefordítanák ("Cigányveszély", de nyilván nem ez lesz. Ha meg marad a Gipsy Danger a magyar verzióban (elvégre minek fordítgatnának egy nevet), ahhoz miért kell az angolt is megnézni?
Hát ez a félig godzilla, nemtudom robotos akármi...... nekem nemgyerebe...
Azért ez a gipsy danger név odaüt, csak ezért meg fogom nézni angolul is 😄DD