Szekeres Viktor

Mozifilm készül az idei év legnagyobb tévésorozatos sikeréből

Az idei év egyik legnagyobb sorozatos durranása a The Bible című Biblia-adaptáció volt. A készítők most azt tervezik, hogy 3 órásra vágják a tíz részes minisorozatot és úgy mutatják be a mozikban.

Akárcsak tavaly a Hatfield-McCoy viszály című minisorozattal, idén is a History Channel szállította az év legsikeresebb új szériáját. Ezúttal a The Bible című, a Bibliát feldolgozó 10 részes szériával jelentkezett a jobbára valóságshow-kat sugárzó csatorna, s ért el vele átlagosan 12 milliós nézettséget. Ezzel a teljesítménnyel a The Bible a vele egy időben futó The Walking Deadet is megelőzte az össznézettség tekintetében.


Nem meglepő, hogy Mark Burnett és Roma Downey, a minisorozat két producere további lehetőségeket keres a The Bible sikerének kiaknázására. Egyrészt megkezdődtek a tárgyalások egy esetleges 2. évaddal kapcsolatosan, másrészt pedig moziban is be akarják mutatni a minisorozatot. Persze nem teljes egészében, hiszen 7,5 órányi anyagról van szó, azonban a tervek szerint egy három órásra vágott verzió akár még idén a széles közönség elé kerülhet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • portable2 #3
    ez tényleg jó sorozat
  • Narxis #2
    jaja :D
  • Zombee #1
    És ha majd az Újszövetség végére értek a 3. évadban, új írókkal nekilátnak a The Bible 2: The Jesus's Return-nek.