Szekeres Viktor

Jim Carrey végre ismét egy komédia főszerepében

Mostanában Jim Carrey csak mellékszerepekben és gyerekfilmekben tűnt fel a mozikban, felnőtteknek szóló komédia főszerepében az elmúlt 7-8 évben csak egyszer láttuk.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Jim Carrey végre-valahára ismét komédia főszereplője lesz. A lap úgy tudja, hogy a komikus legközelebb a Summit Entertainment filmjének, a Ricky Stanicky című vígjátéknak játszhatja el a főszerepét. A filmet a tervek szerint az a Steve Oedekerk rendezné, akivel Carrey már korábban is dolgozott együtt a második Ace Ventura-filmen.

A Ricky Stanicky három jó barátról szól, akik az elmúlt 20 évben egy kitalált barátjuk segítségével próbálták necces helyzetekből kimagyarázni magukat. Idővel azonban feleségeik elkezdik követelni azt, hogy találkozhassanak ezzel a bizonyos Ricky Stanickyvel, így a barátok kénytelenek felfogadni egy színészt, hogy megszemélyesítse ezt a kitalált barátot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #3
    Lett ebből valami ?
  • Zombee #2
    Rengeteg jónak tűnő ötletből lett már szar film. Én mindenesetre Jim Carey mellett a rendezőben is bízok, az Ace Ventura 2 mellett neki köszönhetjük a Ping-Pong: Az ököl színrelép című agymenést is.
  • Bari06 #1
    Jónak hangzik. :D