Szekeres Viktor

Csak 18 éven felülieknek: Ütős előzetest kapott a Drive rendezőjének új akciófilmje

A Drive - Gázt! után újabb Nicolas Winding Refn-filmben fog feltűnni Ryan Gosling. Az Only God Forgives című akciófilmben a színész egy testvére haláláért bosszút fogadó gengsztert fog játszani.

Egy "piros", azaz csak idősebbeknek ajánlott trailerrel kezdődött meg az Only God Forgives című film komolyabb reklámkampánya. A művészieskedő akciómozi írója és rendezője nem más, mint az a Nicolas Winding Refn, akinek tavalyelőtti filmje, a Drive - Gázt! hatalmas tetszést aratott a filmkedvelők körében. Refn persze már korábban is letett közönségkedvenc filmeket, azonban ezek zömét még Dániában rendezte. Olyan alkotásokról van szó, mint az Elátkozott város-trilógia, a Vérveszteség, vagy éppen a Bronson.


Ráadásul filmjének főszereplője ismét csak az a Ryan Gosling lesz, akit már a Drive-ban is láthattunk. Mellett még fel fog tűnni kiemelt szerepben Kristin Scott Thomas és Vithaya Pansringarm is. Az Only God Forgives története Julianről fog szólni, egy egykori kickboxosról és gengszterről, aki Bangkokban él. Azonban egy nap a thai rendőrség végez testvérével, ő pedig bosszút esküszik.

A filmet már Cannes-ban is bemutatják, az amerikai premierre július 19-én fog sor kerülni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AZTA #2
    A trailerben amikor belenyúl a pali szájába és úgy húzza végig a földön akkor simán le lehetne harapni vagy 4 ujját. :D
  • NEXUS6 #1
    A Drive kellemesen brutális volt, bár inkább realistának mondanám. Remélem ez is olyasmi lesz.