Szekeres Viktor

Itt a Másnaposok 3 első előzetese

Az első Másnaposok 35, a folytatás 80, a záró epizód pedig lehet, hogy több, mint 100 millió dollárba kerül - persze mindez félmilliárd dollárt meghaladó bevétel esetében nem jelent gondot.

Ahogy az várható volt, a Másnaposok 3 (The Hangover Part III) első plakátjának megjelenését követően a film bemutatkozó előzetese is felkerült a netre. Az Amerikában május 24-én, itthon pedig május 30-án bemutatásra kerülő filmben a főszereplők (Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Ken Jeong, Justin Bartha) mellett olyan színészeket láthatunk, mint Heather Graham, Jeffrey Tambor, John Goodman, Sasha Barrese, Gillian Vigman és Jamie Chung.


A bevételi rekordokat is döntögető komédia harmadik része elvileg az utolsó lesz, de persze semmi biztosíték nincs arra, hogy 4, 5 vagy 10 év múlva a "rajongók kedvéért" ne álljon ismét össze a "farkasfalka". A harmadik epizód előzetese nem hoz sok meglepetést, lesznek olyanok, akik poénokkal telinek fogják találni, mások pedig el sem mosolyodnak rajta. Talán, ha nem annyira patikamérlegen kimértnek tűnne, hatásosabb lenne. (A végén a poén például egyértelműen az előzetes kedvéért került a filmben, hiszen egy ilyen költséges "money shot" segítségével jelentősen meg lehet könnyíteni az eladásokat.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #8
    Szerintem az pontosabb válasz, hogy a hulladék Sandler filmek mellett üde színfolt egy ilyen vígjáték :)
  • tomboy013 #7
    Valószínűleg azért sztárolják mert az első része tényleg egy nagyon jó vígjáték volt minden tekintetben. Az elmúlt években talán csak ez a film volt képes igazán megnevettetni engem is. Az első rész még abszolút nem volt erőltetett sem és nem csak a történésekkel akarták viccessé tenni a filmet, mint pl a 2-nél.
    Például ott volt az a rész az egyben mikor Tysonnál vannak és kiküldik Allent a videó megnézése után amikor belehugyozik a kerti tóba vagy mibe, Tysoon embere meg mondja hülye pofával hogy: "aztán össze ne szard a kertet". Szerintem az ilyen hülye dumák miatt is volt igazán jó az 1.
    A 2 se volt rossz, csak igazából minden ugyan az volt mint az 1-ben, kivéve hogy más volt a helyszin. Nem volt benne új dolog az 1-hez képest. De remélem a 3 más lesz egy kicsit. Én ezt is moziba fogom nézni.
  • Örült kutya #6
    Én is megnéztem. Végén az éneklős rész Tyson -al. Nagyot üt.
    Azért jó volt...
  • kalapos01 #5
    re = te
  • kalapos01 #4
    Sztárolják, mert kurva nagy siker. Persze, hogy van jobb. De re is megnézted. Hozzájárultál a sikerhez. Miattad sztárolják.
  • gyusz2 #3
    Amúgy tényleg nem tudom, mit sztárolják ennyire ezt a filmet. Talán az ultramega alpárisága miatt, bár...voltak benne jó poénok, egyébként teljesen átlagos vígjáték.