Szekeres Viktor

Új műsort indít az RTL Klub

Március tizenegyedikétől, azaz hétfőtől új reggeli műsor indul az RTL Klubon. A címe 8:08 - Minden reggel lesz, melyet Teszári Nóra és Somogyi Zoltán fog vezetni.

Március 11-től minden hétköznap jelentkezik a 8:08 - Minden reggel. Az RTL Klub vadonatúj reggeli műsorában Teszári Nóra és Somogyi Zoltán köszönti majd a nézőket, mellettük pedig Mautner Zsófia gasztronómiai magazinnal fog jelentkezni. A csatorna közleményében úgy jellemzi a 8:08 - Minden reggelt, hogy "komplex szórakoztatást nyújtó reggeli műsor" lesz, köszönhetően annak, hogy kutatási adatok azt igazolták, hogy egy jelentős nézői réteg várja a számára megfelelő műsor megszületését.

A műsor témai között ott lesz a közélet, az egészségügy, a gyermeknevelési, a párkapcsolat és a szépségápolással, valamint a divat is. 9:20-tól Mautner Zsófia, gasztroblogger jelentkezik főzőműsorával. Az Ízes életben ételcsodák mellett a legegyszerűbb, legolcsóbb és legegészségesebb elkészítési módokat ismerteti meg a nézőkkel, sőt az ételek történetéről, élettani hatásairól is mesélni fog, 9:40-től pedig a sztárhírek rajongói a Reflektor magazinban mindent megtudhatnak kedvenc sztárjaik életéről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!