Szekeres Viktor

Tévésorozatokat pakol el az RTL

Az RTL Klub műsorstruktúrájában bekövetkezett átalakítások hatására az RTL II műsorrendjében is változtatások várhatók hétfőtől. Ez főleg a tévésorozatokat érinti.

Alig pár napja indította el az RTL az RTLII új műsorszerkezete és máris változtatásokra kényszerül. A csatorna közleményében lépését azzal indokolja, hogy "az RTL II a további növekedés és a nézői igények maximális kiszolgálása érdekében alkalmazkodott az RTL Klub megváltozott műsorstruktúrájához, így a két hete indult új műsorok egy része más időpontban látható hétfőtől."

Az RTLII délutáni műsorfolyama változatlan marad azonban új időpontba, 19:30-ra kerülnek a Vacsoracsata ismétlései, így 20:30-tól indulnak majd a saját gyártású műsorok: hétfőn a Legyen Ön is Milliomos!, kedden a Heti Hetes ismétlése, szerdán a Forró nyomon és csütörtökön Gazdálkodj okosan. Istenes Bence műsora a Péntektől-péntekig pedig pénteken 18:30-tól látható ezentúl. A Segítség bajban vagyok! Az ügyvéd/pszichológus válaszol szintén új időpontban, 21:30-tól jelentkezik minden hétköznap.

A változtatások érintik a két hete elindított sorozatokat is. A Dallas átkerül pénteken 20:30-ra, a Homeland - A belső ellenség vasárnap 23:00-tól folytatódik a Heti Hetes után. Az eddig este fél tíz körül látható Nyomtalanul és A mentalista pedig napot ugyan nem változtat, de fél hetes időpontra kerül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!