Szekeres Viktor

Új plakát a Halálos iramban 6-nak

Vin Diesel után Paul Walkerrel is megpróbálják reklámozni a Halálos iramban 6-ot, igaz a legújabb plakátképen egy felületes járókelő szinte biztos, hogy nem ismerné fel a főszereplőt.

Sokáig szinte semmit sem lehetett olvasni a Halálos iramban-sorozat hatodik részéről, mindössze a közreműködők tweetjeiből nyerhettek hasznos infókat azok, akik várják a filmet. Azonban amióta alig két hete beindult a május 24-én bemutatásra kerülő film reklámkampánya, azóta mondhatni minden nap olvashatunk egy vagy két olyan hírt, mely a filmről szól.

Általában persze ezek a hírek inkább vizuálisak, előzetesek, illetve képek. Most például egy új plakátot kaptunk, mely igencsak rímel az előzőre, a különbség mindössze annyi, hogy nem Vin Dieselt láthatjuk rajta, hanem Paul Walkert. Akik pedig értenek a képkompozícióhoz, azok talán azt is meg tudják mondani, hogy mennyire szerencsés vagy sem, illetve mennyire hatásos olyan képpel reklámozni a filmet, melynek nagy része kvázi üres. Bár szépnek mindenképp szép a végeredmény.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Okisz #1
    pocsék!