Szekeres Viktor

Variál a sorozataival az RTL Klub

Az online világot nem nagyon fogja érinteni az RTL Klub legújabb műsorváltozása, akik azonban a nyomtatott sajtóból szerzik be a tévés információkat, azokat kellemetlen meglepetés érheti hétfőn.

Mint azt már korábban megírtuk, az RTL Klub úgy döntött, hogy eredeti terveikkel ellentétben A zöld íjászból e héten is két epizódot adnak le péntek este és szombat délután. Azonban nem ez az egyetlen utolsó pillanatos változás a csatorna terveiben. Kiderült ugyanis, hogy a hétfő esti Csont nélkül című krimisorozatból is dupla epizódok kerülnek a képernyőre február 11-én és 18-án.

Ennek a változtatásnak minden bizonnyal legkevésbé A főnök nézői fognak örülni, hiszen sorozatuk így pár hetes kényszerpihenőre vonul. Ráadás az is előfordulhat, hogy február 25-én is rádupláz a Csont nélkülre a csatorna. Érdekességként érdemes megjegyezni, hogy míg A zöld íjász azért kapott ismét két pénteki epizódot, mert hatalmas sikert aratott, addig a Csont nélkül minden bizonnyal azért kerül gyorsított tempóban képernyőre, mert nézettsége csalódást keltő volt, a TV2 még az NCIS ismétlésével is megverte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!