Szekeres Viktor

IMAX-premiert kap a Dragon Ball Z: Battle of Gods

A Dragon Ball Z: Battle of Gods lesz az első japán film, melyet IMAX-mozikban is bemutatnak. Az Akira Toriyoma népszerű animációs sorozata alapján készült film március 30-án kerül bemutatásra Japánban.

Az IMAX Corporation nem csak Amerikában próbál minél jobban terjeszkedni, minél nagyobb szeletet hasítani a mozifilmes tortából. A cég ugyanis a mai napon a Toei Company Ltd. társaságában bejelentette, hogy Japánban IMAX-premiert, valamint digitális remasterelést fog kapni Dragon Ball Z: Battle of Gods című film, mely március 30-án kerül bemutatásra az ottani mozikban.


Ezzel a Dragon Ball Z: Battle of Gods az első japán film lesz, melyet IMAX-formátumban mutatnak be. A Battle of Gods egyébként 17 év óta az első film lesz, mely a Dragon Ball-sorozathoz készült mozis premierre. A készítők, Akira Toriyoma egy teljesen eredeti történetet készített, mely a Dragonball Z és a Dragonball GT című sorozatok között játszódik, egész pontosan a Dragon Ball-képregény 517. és 518. száma között.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #5
    Téged már nagyon megbutítottak: mióta veszik fel IMAX-kamerával az IMAX-moziban adott filmeket? A Die Hard 5 szerint IMAX-kamerás? Attól, hogy évente 1-2 filmet így felvesznek, a többi 20-at, amit bemutatnak, nem.
  • NovaTerra #4
    Nem vesznek fel semmit kamerával, bármely moziba is mutatják be, hisz animálva van. Attól még lehet imax formátumban. Ahogy írja a hír "digitális remasterelést fog kapni".

    A sorozathoz készült külön filmeket, filmeknek nevezik, ilyen egyszerű.
  • AZUL #3
    najó. dehogyafaszomba veszik fel imax kamerákkal? ez népbutítás akárhonnan nézem... ráadásul rajzfilm, nem film...
  • NovaTerra #2
    Világ egyik legsikeresebb manga adaptációjáról beszélünk. Ráadásul a többi filmmel ellentétben, most az eredeti alkotó is részt vesz a készítésben. Szóval biztos lehetsz benne, hogy van rá igény.
  • Dynamic #1
    ...mint egy falat kenyér.