Szekeres Viktor

Pihenőre megy a Barátok közt egyik legnépszerűbb karaktere

A Barátok közt nézőinek egy időre nélkülözniük kell majd az ország Vili bácsiját. Várkonyi Andrásra ugyanis egy komoly szívműtét vár. A színész most még forgat, de hamarosan kórházba vonul.

A Barátok közt Vili bácsija hamarosan kényszerpihenőre vonul. A mindig kedves, bohókás karakter megformálójánál, Várkonyi Andrásnál ugyanis nemrég olyan érrendszeri problémát állapítottak meg, amit csak műtéti beavatkozás során lehet orvosolni. Így a népszerű színész hamarosan kórházba vonul, és néhány héten belül elvégzik a szükséges beavatkozást is.

Várkonyi a tervek szerint már februárban kés alá fekszik, s ha minden jól megy, akkor a rehabilitáció után már pár héttel folytathatja a munkát, de persze csak fokozatos terhelés mellett. Mindez azt jelenti, hogy pár hónap múlva, mikor a most forgatott epizódok adásba kerülnek, karaktere is eltűnik a szappanoperából. Hogy hogyan, arról nem lehet tudni, mindenesetre az íróknak gyorsan kellett reagálniuk a való életre, s minden bizonnyal jó pár szkriptet átírtak emiatt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!