Szekeres Viktor

Véget ér egy sorozat, amiben nem hal meg Sean Bean?

Nemsokára itthon is láthatjuk tévében Sean Bean egyik legnevezetesebb sorozatszerepét, melyben még az is lehet, hogy a színész karaktere nem fog elhalálozni.

Sean Bean rajongói körében arról a tévhitről nevezetes, hogy minden filmes és tévés szerepében életét veszti a karaktere. Mindez persze erős túlzás, de az igaz, hogy a színész filmes és tévés szerepeinek több mint ötödében életét vesztette a történet alapján. Nemsokára kiderül, hogy egyik legnevezetesebb sorozatszerepében, a Sharpe-ban milyen sors vár rá, hiszen a Film Mánia január 18-án 21.00 órakor mutatja be a 2008-ban készült Sharpe - Életveszélyben című tévéfilmet.


A Sharpe - Életveszélyben története ott kezdődik, ahol az előző epizód, az Indiai küldetés véget ért. Sharpe és Harper egy francia hölgyet kísérnek Madrasba, amikor találkoznak egy szedett-vedett angol katonai egységgel. Az ellenséges területen tartózkodó társaságot banditák támadják meg, ezért Sharpe kénytelen átvenni az irányítást. A fegyelmezetlen katonákból valódi ütőképes csapatot nevel, amely sikerrel veszi fel a harcot a rájuk leselkedő újabb veszélyekkel szemben.

A Bernard Cornwell regényei alapján készült tévésorozat 1993-ban indult és 2008-ig tizenhat epizódot forgattak belőle.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • chase #1
    Michelle Rodriguez jobb aránnyal halott a filmjeiben. :)