Szekeres Viktor

Elkészülhet az időutazós közönségkedvenc folytatása

Manapság mintha kimentek volna a divatból az időutazós filmek, évente meglepően kevés efféle produkció készül. Épp ezért örömhír, hogy az egyik folytatást kaphat.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a hollywoodi MGM stúdió érdeklődik a 2010-es, Hot Tub Time Machine című időutazós komédia folytatásának elkészítése iránt. A Steve Pink által rendezett film 36 millió dollárba került és világszerte 64 milliós bevételt hozott (50 milliót hazájában, 14 milliót a többi országban), azonban lakossági fogalmazásban, főleg Amerikában hatalmas sikert aratott, jóval több pénzt termelt, mint a mozikban.


A lap értesülései szerint a stúdió a főszereplők zömével, Rob Corddryval, Craig Robinsonnal és Clark Duke-kal folytat tárgyalásokat a visszatérésről, egyelőre úgy tűnik, hogy John Cusack nem lesz benne az esetleges második részben. Mindez egyébként azt is jelenti, hogy a folytatást moziban tervezik bemutatni, hiszen valószínűtlen, hogy ilyen színészgárdát egy csak DVD-n megjelenő filmre pocsékolnának el. (A rendezést minden bizonnyal ismét Pink vállalná, míg az író vele együtt Corddry lenne.)

A filmre egyébként nem véletlenül hivatkozunk eredeti címén, ugyanis a Hot Tub Time Machine még mindig nem volt látható itthon sem DVD-n, sem tévében - azt pedig mondanunk sem kell, hogy a mozikat is elkerülte. Mindez elég nagy szégyene a hazai filmforgalmazásnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #5
    Én még annak idején megnéztem, jóféle kis film, lehetett rajta derülni. A folytatást is biztosan megsasolom majd, ha elkészül.
  • gyurikahh #4
    Nem noname ez annyira, sőt. Attól hogy nem került hazai forgalmazásba, megjelenésekor is volt róla hír, ez csak a magyar forgalmazók szégyene, hogy kis hazánkban nem adták ki, mert szórakoztató, időutazós filmek rajongóinak ajánlott.
  • DontKillMe #3
    Most nézem, torrenten 2010 közepétől van fent 1080p-ben.
  • DontKillMe #2
    Az utolsó mondatoddal egyet kell, hogy értsek. :(.
  • akyyy #1
    az ilyen noname filmekről amik itthon nem is volt, mé van hir?