Szekeres Viktor

Meghalt A végső állomás rendezője

Elhunyt David R. Ellis, több ismert horrorfilm rendezője. Egyelőre nem tudni, hogy mi az oka a halálának, mely egy anime-feldolgozás előkészítése közben érte.

60 éves korában meghalt David R. Ellis, aki olyan hollywoodi mozifilmeket rendezett, mint a Végső állomás 2, A végső állomás, Mobil, a Rémségek háza vagy a Kígyók a fedélzeten. A rendező holttestét a dél-afrikai Johannesburgban találták meg, egy szállodai szobában. Halálának oka egyelőre ismeretlen.


Ellis pályáját kaszkadőrként kezdte, olyan filmekben szerepelt, mint A sebhelyesarcú, a Vadak ura vagy a Smokey és a bandita, majd kaszkadőr-koordinátorként tüntették fel a nevét többek között a Férfias játékok, az Addams Family és a Tortúra stáblistáján. Következő lépcsőfokként a second unit rendezővé lépett elő (Waterworld, Viharzóna, Mátrix: Újratöltve, Harry Potter és a bölcsek köve). Rendezőként legutóbb a Cápák éjszakája 3D-t készítette el, s bár több projektje is előkészületben volt (a Kite című anime élőszereplős feldolgozásának előkészületeit végezte), de idén és jövőre ismét csak second unit rendezőként láthatjuk nevét a R.I.P.D. vagy a 47 Ronin stáblistáján

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • syn7h37ic #1
    Halálának oka ugyanaz, mint a végső állomás sorozat szereplőinek. Lehet tudott valamit az öreg....RIP.