Szekeres Viktor

Sok röhögéssel készül az RTL Klub Szilveszterre - itt a teljes műsor

Az RTL Klub az elmúlt évek hagyományait követve inkább filmjeiben fog bízni szilveszterkor - a csatorna három komédiával próbálja elkapni a TV2-t a nézettségi versenyben.

Szabad- és ünnepnapokra használt műsortervvel készül az RTL Klub a szilveszterre, ami azt jelenti, hogy a csatorna jórészt filmekkel kívánja megünnepelni a 2013-as év eljövetelét. Természetesen ez azt is jelenti, hogy a TV2-vel ellentétben az RTL ezúttal sem erőlteti a saját gyártású műsorokat, illetve különleges produkciókat, s abban bízik, hogy a jóval olcsó és letisztultabb program több nézőt fog érdekelni, mint a konkurenciáé.

December 31-én, hétfőn a főműsoridőt RTL híradó - Esti kiadása fogja felvezetni 18.30-kor, majd 18.55-től Eddie Murphy mozikban hatalmasan bukó scifi-komédiája, Az üresfejű lesz látható (kritikánk itt olvasható), melyet minden bizonnyal a mozis jegyvásárlók sokszorosa fog ezúttal megnézni. Ezután, 20.35-től egy klasszikus, a Krokodil Dundee 3 lesz látható, majd a napot 22.15-ös kezdési időponttal az Amerikai pite fogja zárni. Az éjféli himnuszt követően pedig ismét filmeket fog adni az RTL Klub, előbb a Csajozók társaságát, majd az Az élet császárait - ezek természetesen már nem mozifilmek, csak tékás alapanyagok.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Prof William #8
    Ez igaz csak már egy kevésszer láttuk őket. :)
  • Anonymusx #7
    Ez szégyen hogy ilyen okádék fosra van igény...

  • Darth Sith #6
    Van aki egyáltalán nézi ezeket még?
  • Zombee #5
    Azok ötezredjére is jobbak, mint egy Üresfejű vagy Krokodil Dundee 3.
  • Laza #4
    Az inkább karácsonyi film :)

    Egyébként ha azt nem is, most néztem, 22-23án adnak western filmeket tőlük, nem maradsz le a kedvenceidről :D
  • Prof William #3
    A Bud Spencel & Terence Hill klasszikusokat kihagyják?

    Pedig Bunyó Karácsonyig c. örök klasszikust is leadhatnák már ötezeregyedjére.
  • Laza #2
    Sok röhögéssel készül az RTL Klub szilveszterre ...... mármint azon röhögnek, hogy nekik elég ezeket az unásig játszott, szarrá rágott filmeket feldobni.

    Mondjuk lehet igazuk van, mert ez csak egy este, ahol a nép nagy része nem is otthon van, hanem társaságban, de még ha otthon is van akkor is bebaszott, fel sem fogja a reklámokat ... minek erre az egy estére extrán költeni? Lehet kevesebb józan lesz összesen a TV előtt, mint egy átlagos hétfő este :)
  • Zombee #1
    Krokodil Dundee 3, a klasszikus, haha. Csak remélem, hogy volt valami enyhe ironikus, szarkasztikus felhangja, bár az sg-n már semmiben sem lehet biztos az ember. Valószínűleg főbe lőném magam szilveszterkor, ha ezekkel a filmekkel érne véget számomra 2012.