Szekeres Viktor

Új képek a jövő év két várva várt folytatás filmjéből

Jövőre nem csak a Star Treknek, Farkasnak vagy Supermannek nézhetjük meg a legújabb kalandjait, hiszen visszatér a Farkasfalka és pár nyugdíjas is.

Az Entertainment Weekly legújabb számában új képek jelentek meg a 2013-as év legjobban várt mozis folytatásai közül kettőhöz. Az egyikhez mindjárt kettő is, ez a The Hangover Part III, azaz a Másnaposok 3, melynek egyelőre még nincs meg a hivatalos magyar címe, de nagy összegben lehet fogadni arra, hogy nem fogják cifrázni a magától értetődőt. A film Amerikában május 24-én kerül bemutatásra - a nagy kérdés, hogy a hazai forgalmazó mikorra tervezi a premiert, hiszen itthon 23-ra már bejelentkezett A Halálos iramban hatodik része. Lehet, hogy nálunk is egymásnak eresztik a két filmet?

Klikk ide! Klikk ide!

A harmadik új kép Bruce Willis képregény-adaptációjának második részéhez, a RED 2-höz érkezett. Ez Amerikában augusztus másodikától lesz látható a mozikban, a hazai premier dátuma pedig szintén nem ismert, mindössze annyi biztos, hogy itthon augusztus elsejére már ki van írva a Hupikék törpikék második része, bár nyilván a családi film nem ugyanazt a közönséget szólítaná meg, mint a nyugdíjas CIA-ügynökök akciózása.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!