Szekeres Viktor

Megvan, ki lesz a TRON 3 főszereplője

A Tron: Örökség folytatásában is Garrett Hedlund lesz a főszereplő, ami tehát azt jelenti, hogy a történet középpontjában továbbra is Sam Flynn karaktere fog állni.

Újabb hír látott napvilágot a Tron: Örökség folytatásáról, bár a mostani akár papírformának mondható, azonban minden bizonnyal mégsem sima formalitás volt. A NextMovie értesülései szerint ugyanis Garrett Hedlund, aki a Disney 2010-es filmjében Sam Flynnt alakította, vissza fog térni a következő részre is. Érdekesség, hogy Tron_Örökség ide vagy oda, Hedlund azóta nem lett túlságosan felkapva, a film óta mindössze a nálunk heteken belül bemutatásra kerülő Úton (On The Road) című Kerouac-adaptációban volt látható, no meg a Tron: The Next Day-ben, mely egy, a DVD-re forgatott rövidfilm volt.

Mint az már korábban kiderült, a harmadik TRON-filmet Joseph Kosinski fogja rendezni, akinek Feledés című scifijét tavasszal mutatják be a mozik. A rendező az új TRON tervezett történetéről természetesen semmit sem árult el, azt azonban elmondta egy, az MTV-nak adott interjújában, hogy olyan ötlettel fognak előállni a folytatásra, mely számára szörnyen izgalmas. Kosinski azt is elmondta, hogy csak azért nem tért volna vissza, hogy ugyanazt elkészítse még egyszer, pepitában, mindenképpen az a célja, hogy valami kivételeset alkosson. (Az interjúból egyébként az is kiderült, hogy a harmadik rész az Örökség végén belebegtetett úton fog tovább indulni.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AZUL #1
    ígéretesnek tűnik így egyelőre.... számomra hatalmas film volt a legelső, és ez a folytatás is. remélem kasszaügyileg is egyre sikeresebbek lesznek, hoyg tuti legyen a folytatás...