Szekeres Viktor

Chris Nolan nem cáfolja az új Batmanről szóló infókat

Christopher Nolan nem beszélhet arról, hogy Joseph Gordon-Levitt lesz-e az új Denevérember, de mindez egyben azt is jelenti, hogy a rendező nem cáfolta az ezirányú értesüléseket.

Még november végén röppent fel egy, a 2015-re tervezett Igazság Ligája-mozifilmmel kapcsolatos információ, miszerint Joseph Gordon-Levitt lehet az új Denevérember. Az értesüléssel csak tegnap foglalkoztunk érdemben, mondván, hogy semmilyen konkrét reakció nem érkezett rá. Nos, úgy alakultak a dolgok, hogy a hír kikerülése után nem sokkal jelent meg a Movieline cikke, melyből kiderül, hogy megkérdezték Christopher Nolant, A sötét lovag-filmek rendezőjét is a pletykákról.

Nolan (természetesen) nem árult el semmit, ahogy mondani szokás nem cáfolta, de nem is erősítette meg az információt, miszerint Levitt lehet legközelebb Gotham City védelmezője, de a reakciója valamilyen szinten beszédes: "Nem beszélhetek róla, ezt maga is tudja.", vagyis még lehet bizakodni abban, hogy a hír igaz, vagy éppenséggel nem igaz. Az Igazság Ligájával kapcsolatban egyelőre csak két dolog biztos: Will Beall forgatókönyve elkészült, s ez alapján folynak az előkészületek a Warnernél, s Zack Snyder elmondása szerint a Superman rebootja úgy fog végződni, hogy nem lesz semmi fizikai akadálya annak, hogy Clark Kent részt vegyen a tervezett filmben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Loverman #18
    Direkt azért mesélte Alfred korábban ezt az európai dolgot hogy a film végén a nézőnek leessen. Ez egy olyan "ha megjelenik egy pisztoly egy darabban, az el fog sülni" típusú dolog. Egyébként azt tudjuk hogy a robotpilóta meg volt javítva, "valaki" pedig új Bat-signalt rakott a rendőrség tetejére. A neten sem terjed egy "vajon él Bruce vagy Alfred csak behaluzza?" című topik mint az Eredet után.
  • Loverman #17
    Ez egy elég jó meglátás. A másik pedig hogy az hogy láttuk az órát és hogy Bruce még benne ül, igazából csak filmes fogás. Hogy nagyobb legyen a csattanó, a néző még mindig azt higgye hogy Bruce meg fog halni, és így kezelje az utána következő képsorokat is. A filmes hatás felülírja a realizmust, ennyi.
  • AZUL #16
    bizony-bizony, pont énis emiatt gondolom azt, hoyg azt nem fikciónak tervezte Alfred szemszögéből nézve, Nolan....
  • Kferro #15
    A valóság elvét erősíti az a tény, hogy Alfred nem tudta, hogy Wayne összejött Selinával. Azaz Alfred nem álmodozhatott arról, hogy látja Bruce-t Selinával, hiszen nem tudott róluk. De ez az elmélet csak akkor állja meg a helyét, ha az a jelenet Alfred szemszögéből került bemutatásra.
  • Zombee #14
    Alfred jelenete nekem továbbra sem értelmezhető valóságosnak, az csak szimbolikus akart lenni. Szerintem.
  • AZUL #13
    te így gondolod én meg nem.... ezzel nincs is baj. értelmezhető mindkét formában, bár a sejtelmességet Nolan jobban megcsinálja, így én maradok az én verziómnál... ;)
  • AZUL #12
    katapult....
  • Zombee #11
    Nekem elsőre is ez tűnt egyértelműnek. Ezt támasztja alá is, hogy Fox azt hitte, a Batben nem működött az autpilóta, ezért maradt benn a gépben végig Wayne, de kiderült, hogy már rég ki volt javítva a hiba. Ez persze utalhatott volna arra, hogy menet közben kiugrott, de Alfred jelenete is azt erősíti meg inkább, hogy Wayne szándékosan választotta ezt a sorsot. De nem is lett volna ideje kiugrani, a számláló utolsó másodpercei előtt még őt mutatta a kamera, a robbanás viszont akkora volt, hogy jóval előbb ki kellett volna ugrania, hogy túlélhesse.
  • Dynamic #10
    Túlságosan meseszerű, hogy az Alfred által korábban felvetett gondolat(mármint, hogy szeretné Brucet egy hölggyel egy párizsi kávézó teraszán látni), a film végén mézes-mázosan, kissé oda nem illő módon "meg is valósul". Bár nem egyértelmű, de könnyen lehet(sőt ez tűnik valószínűbbnek), hogy az utolsó jelent csak Alfred képzelete volt. Úgy látszik Nolan az Inception óta szereti az ilyen kettős befejezést.
  • Zombee #9
    És biztos vagy benne, hogy az valóban megtörtént, és nem csak egy szimbolikus jelenet, hogy végre jó helyen van, nem boldogtalan? Mert nekem eszembe sem jutott, hogy az valóságos, az nem annyira illene a film végére.