Szekeres Viktor

Jöhet a Shop-stop 3

A kilencvenes évek egyik legnagyobbat durranó független filmje volt a Shop-stop, melynek harmadik részének elkészítésével szeretne búcsúzni a filmrendezéstől Kevin Smith.

A kultrendezőként számon tartott Kevin Smith már jó ideje kacérkodik a visszavonulás gondolatával, s a minap Twitterén osztotta meg követőivel a hírt, hogy nem az eredetileg tervezett Hit Somebody lenne az utolsó filmes rendezése, hanem a Shop-Stop (Clerks) harmadik része. Ennek a döntésnek többek között az az oka, hogy az eredetileg két részesre tervezett Hit Somebody-ból inkább egy 6 részes minisorozatot gyártanának.

A rendező elmondása szerint a Shop-stop 3 elkészülte mindössze attól függ, hogy mikor írja alá szerződését Jeff Anderson, aki Randalt alakította az eddigi részekben. Egyes feltételezések szerint, ha erre sor kerül, akkor a film 2014-ben, az eredeti film premierjének huszadik évfordulóján kerülhetne bemutatásra.

Az első Shop-stop 1994-ben 27 ezer dollárból készült és csak Amerikában 3 millió dollár bevételt ért el. A 2006-os folytatásra 5 millió dollárt költhetett Kevin Smith, de az Amerikában befolyt 24 millió dollár még így is csalódásnak számított, hiszen hájp ide vagy oda, ekkorra bizonyosodott be, hogy a rendező filmjei megmaradnak rétegfilmeknek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Major #8
    Fiatalabb koromban a második részt jött be, de ahogy idősödtem, úgy láttam jobbnak az első részt.
  • NEXUS6 #7
    Az egyik angolnyelvtanárom, szerint csak az tud angolul, aki annak született. Minekután ezután csak úgy volt hajlandó velünk kommunikálni, mintha őstahó majombaszó pálmazabáló őserdőlakók lennénk, kénytelen voltam a felsőfokra történő felkészülésemet saját kezembe venni. Illetve mivel nem érhetem el amúgy se az ő magasságosságos szentségességes kultúráját kénytelen voltam megszeretni a hozzánk halandókhoz lecsöpögtetett kulturális ajándékmorzsák lokalizált verzióját.

    A lényeg, hogy nekem sok dolog meg pont a magyar verzióban teccik jobban.

    Amúgy a legtöbb Kevin Smith filmnek tényleg borzalmas a szinkronja, a Dogma, meg pont a Shop Stop 2 kivételével.
    (Azonban sajna ez nem jelenti azt, hogy az eredeti meg olyan jó lenne, mert hiszen pont az a jó benne, hogy nem az. Ugyeee!?)
  • kalapos01 #6
    Basszus, ezt nem hittem volna, elég büntető a magyar szinkron. Ez rettenetes. Aki tud angolul és csak így látta, az remélem, hogy megnézi eredetiben is. Nem csak a hangok, de a kiherélt poénok is fájdalmasak.
  • Szefmester #5




    Csak nagyoknak... kicsik menjenek és nézzenek én pici pónimot. :)
  • Cutee #4
    „Lehet, h rasszista volt öreganyám…”
  • FoodLFG #3
    Niggerkés!
    :D
  • NEXUS6 #2
    Valójában Kevin Smith fogja rendezni a köv SW-t, erről szól a cikk.

    Hiszen a Jay és Néma Bob visszavágban szinte az összes SW hős szerepelt, és a filmtörténelem legjobban megkoreografált lézerkard párbaját láthattuk.

    A köv SW film pedig ugye 2015-ben jön!
  • FL Zoli #1
    Jay & Néma Bobot a népnek!