Szekeres Viktor

Készül az Alice Csodaországban 2

A Disney folytatni kívánja minden idők egyik legsikeresebb filmjét, a bevételi örökranglista 12. helyén található Alice Csodaországbant, már forgatókönyvírója is van a folytatásnak.

Az Avatar okozta 3D-s hisztériának legnagyobb haszonélvezője a Tim Burton-féle Alice Csodaországban volt, mely James Cameron scifije után az első nagyobb 3D-s premier volt, és sokan csak ezért is megnézték - ekkor derülhetett ki a közönség számára, hogy a "valódi" és a konvertált 3D-s megjelenítés között jókora különbség van. Szerencsére a film nem sikerült rosszul, a sikert pedig nem kell magyarázni: Amerikában 334, világszerte pedig 690 millió dollár bevételt termelt, így helyet követelhetett magának az egymilliárdosok klubjában.


A 2010-es produkciót követően mostanra jutott el a Disney arra a pontra, hogy konkrétan el is kezdte a második rész előkészítését. A Variety információi szerint a stúdió ugyanis szerződtette Linda Woolvertont, akinek az a feladata, hogy készítse el a második rész forgatókönyv-vázlatát. Arról egyelőre nincs információi, hogy az első rész szereplői ki térne vissza.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Csiki1991 #2
    és az gáz ha nekem az első se tetszett? :D
  • Darth Sith #1
    Az gáz, ha az elsőt sem láttam?