Szekeres Viktor

Itt a Reszkessetek, betörők! 5 előzetese

Amerikában elkészült és már bemutatásra is került a Reszkessetek, betörők!-sorozat ötödik epizódja, mely akárcsak az előző rész, csak tévében volt látható.

Amerikában a Hálaadás alkalmából, november 25-én került bemutatásra az ABC Family csatornán a Reszkessetek, betörők! 5. része, a Home Alone: The Holiday Heist. a hazai premier még várat magára, azonban addig is az alul látható előzetesből mindenki megítélheti, hogy van-e kedve gyerekei társaságában megnézni a filmet.


A tévére készített film főszereplője Finn (Christian Martyn), aki 8 éves és szüleivel együtt a napos Kaliforniából Maine-be költözik, egy meglehetősen ijesztő házba. Finn meg van győződve arról, hogy a házat szellemek lakják, ezért telepakol mindent csapdákkal. Egy este Finn egyedül marad kishúgával, s pont ezen az estén pár betörő (Malcolm McDowell, Debi Mazar és Eddie Steeples) is kinézi magának a házat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #6
    Szemét, de annyian tuti megnézték, hogy akár folytatni is lehessen. Itthon is kap egy főműsoridős premiert az ünnepek táján, és 1 millióan azonnal megnézik, mert 2012 és Reszkessetek betörők.
  • Aldo Moro #5
    Ha él még akkor.
  • Booka Shade #4
    Aha szerintem meg Culkin legyen az egyik betörő.
  • Redpaladin #3
    Vagy lehetne az,hogy Culkin gyerekéről lenne szó és valahogy így hihetőbb lenne a folytatás...
  • adampierson #2
    Reboot kell. Culkin játszatná Marvot, és áttehetnék az egészet a Pandora bolygóra. Játszódhatna szenteste Tony Stark születése napján. XD
  • xido #1
    és itt a letöltés linkje...:)
    na jó,nem..de már láttam fent neten